Kino "Velebit" 3D i digitalno kino
Objavljeno: 25.9.2013. 13:16:38


KINO "VELEBIT"

Kino „Velebit“ je, nakon dugog iščekivanja, na osnovi visoko dosegnutog rejtinga u nacionalnoj mreži kinoprikazivača, među prvima, točnije već početkom kolovoza 2013., opremljeno digitalnom, a prije nekoliko dana i 3D tehnologijom. Time je kino ''Velebit'' u potpunosti kompletiralo sve najsuvremenije tehnike prikazivanja filmova jer je pored digitalnog i 3D oblika zadržalo i prikazivanje filmova na 35-milimetarskoj vrpci i na dvd mediju. 

Na veliko zadovoljstvo svih građana Koprivnice i šire, dijelom proračunskih sredstava Grada i Ministarstva kulture Republike Hrvatske, omogućeno je instaliranje navedene najsuvremenije digitalne i 3D tehnike i time još kvalitetniji i bogatiji filmski program u našem gradu. 

Detalji su bili prezentirani na velikoj press konferenciji koja se održala za sve medije 26. rujna 2013. uz prisustvo svih dionika opremanja našega kina. 

Program u narednom vremenu bit će obogaćen još većim brojem europskih filmova, europskim naslovima namijenjenima djeci, dokumentarnim filmovima (dugometražnima i srednjemetražnima), premijerama dugometražnih hrvatskih dokumentarnih filmova, hrvatskim baštinskim filmovima, a posebna će se pažnja posvetiti promociji nacionalne kinematografije. Naravno, kino „Velebit“ će, kao i do sada, imati filmske revije posvećene određenom autoru, naciji, kinematografiji neke zemlje, povijesnom filmskom razdoblju, filmskom stilu ili rodu. 

• imamo 3D 
• imamo digital 
• imamo 35mm 
• imamo DVD 

NOVE KINO POGODNOSTI

• popusti za studente, umirovljenike, građane 50+, grupne posjete, srijedom obiteljski dan - ulaznice već od 18 kuna
• besplatno pogledajte film na svoj rođendan
• dođite i uživajte u najnovijim filmskim hitovima